Китайският батериен гигант Contemporary Amperex Technology Limited (CATL) обяви, че

...
Китайският батериен гигант Contemporary Amperex Technology Limited (CATL) обяви, че
Коментари Харесай

VinFast и CATL задълбочават сътрудничеството си

Китайският батериен колос Contemporary Amperex Technology Limited (CATL) разгласи, че компанията е постигнала в допълнение съглашение с виетнамският производител на електрически автомобили Vinfast, което планува задълбочено съдействие в нови области.

Основен акцент в новото споразумение- меморандум за съгласие, сред CATL и VinFast е взаимна работа по специфичната модулна батерийна шаси-платформа CIIC (CATL Integrated Intelligent Chassis). Това решение комбинира в един " пласт " батерийните блокове, електромотор(и) и други съществени детайли от 100% електрическа задвижваща система, като дава обещание съществени преимущества във връзка с интериорния шир и цената.

Сътрудничеството в региона на CIIC надгражда към този момент същуствуващото сред двете компании по оношение на доставките на CTP (cell-to-pack) акумулатори, които са от главно значение за световното развиване на VinFast.

В резултат на задълбочаването на съдействието си, VinFast и CATL чакат да бъдат достигнати нови равнища във връзка с покритието, сигурността и интелигентното шофиране. Сътрудничеството също по този начин ще разреши на CATL да усъвършенства световното си наличие, изключително на разрастващите се пазари, и ще насърчи използването на нови EV технологии.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР