Китайските електромобили се продават по-добре от не толкова качествените“ в

...
Китайските електромобили се продават по-добре от не толкова качествените“ в
Коментари Харесай

„Файненшъл таймс“: Китайските електромобили се продават по-добре от американските

Китайските електрически автомобили се продават по-добре от „ не толкоз качествените “ в Съединени американски щати заради по-добрите си работни индикатори и досегаемост, се споделя в материал на „ Файненшъл таймс “, цитирайки ръководителя на международен производител на материали за акумулатори.

Китайските транспортни средства са „ просто положителни коли и хората ги купуват “, сподели Матиас Мидрайх, основен изпълнителен шеф на Umicore със седалище в Белгия, представен от английския вестник.

По думите му, американските производители „ наподобява се борят, с цел да пуснат положителни електрически транспортни средства “ на пазара.

В материала се отбелязва, че продажбите на електрически коли в Китай порастват, до момента в който пазарът в Съединените щати е дребен.

Според Мидрайх производителите на коли в Съединени американски щати също отдръпват проектите си за разширение на заводите за такива коли, заради слабото търсене.

Пазарът на електрически автомобили в Китай е очевидец на постоянна агресия през последните години, с помощта на устрема на страната към зелено развиване и на бързо възходящото ползване. През 2023 година електрическите автомобили са били 69% от продажбите в страната, до момента в който хибридите заемат 31%.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед4984 " Споделяне на новите стопански шансове от Китай " - Дискусия, проведена от КМГ и Алтернативен Поглед12936Доц. Александър Сивилов: Тръмп би могъл да стабилизира Съединени американски щати, търсейки нови съдружници, в това число и РусияАлтернативен Поглед20132Доц. Александър Сивилов: Ако не се направи нещо доста бързо, Европа ще се разпадне стопански!Алтернативен Поглед41236Проф. Дарина Григорова: Съединени американски щати основават центрове на мощ - Съединени американски щати, Европа, Япония - оста на новия международен редАлтернативен Поглед53710Проф. Дарина Григорова: Русия постоянно се завръща на своите исторически територииАлтернативен Поглед378358Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед161586Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед125359Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед117977Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед102801Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев35596Националният празник на българския народ и освирканата власт  Васил Прод </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР