Китайската верига XIMIVOGUE отвори първия си магазин в България, и

...
Китайската верига XIMIVOGUE отвори първия си магазин в България, и
Коментари Харесай

XIMIVOGUE тръгна с отстъпки и промоции в мол Plovdiv PLAZA

Китайската верига XIMIVOGUE отвори първия си магазин в България, и то тъкмо в Пловдив. Брандът откри своето място в уютната атмосфера на МОЛ Пловдив Плаза. Нашата цел е да предложим на клиентите си високо качество против ниска цена, показаха мениджърите при откриването на обекта. Магазинът е структуриран на правилото „ за всекиго по нещо ” – неповторими плюшени играчки от натурален памук за най-малките, шалове, шапки и аксесоари за дами, чанти, домашни използва и артикули за бита. Най-нетърпеливите клиенти съумяха да създадат преференциални покупки още преди формалното разкриване. По случай отварянето на първия си магазин, от XIMIVOGUE изненадаха прелестно първите 3000 клиенти със специфични ваучери за отстъпка. Пазаруването тук излиза още по-на сметка и поради промоцията „ Взимаш пет, плащаш четири ”, като продуктът с най-ниска цена в действителност е безвъзмезден.

За рязането на лентата особено пристигнаха Георгиос Константино, притежател и изпълнителен шеф на най-новия мол в града, Къртис Кауърд, ръководещ съучастник във фонд Arceland Group, кметът на регион Тракия Костадин Димитров и инж. Пламен Панчев, ръководител на борда на шефовете на Сиенит холдинг и създател на Тракия Икономическа Зона. Китайската верига откри магазина си в Пловдив съгласно българските обичаи – с питка и национални танци.

XIMIVOGUE е бързоразвиваща се компания, стартирала активност едвам преди три години. Към момента има наличие в 59 страни с над 1400 обекта. Плановете са след магазина в Пловдив, китайската верига да стъпи и в София.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР