Китайската компания Xiaomi официално представи геймърския монитор Redmi Gaming Display

...
Китайската компания Xiaomi официално представи геймърския монитор Redmi Gaming Display
Коментари Харесай

Xiaomi представи геймърския монитор Redmi Gaming Display G27Q – 27 инча, 2K и 165 Hz на цена от $185

Китайската компания Xiaomi публично показа геймърския екран Redmi Gaming Display G27Q. Скоро устройството ще бъде пуснато в продажба на цена от към $185.

За основа на новия екран е употребен 27-инчов IPS-панел с поддръжка на 2K-резолюция и периодичност на освежаване от 165 Hz. Параметрите на 8-битовата матрица дават отговор на условията на стандарта DisplayHDR 400 и панелът обезпечава покритие на цветовото sRGB пространство на равнище 100% и DCI-P3 на равнище 95%. Времето за реакция е 1ms.

Мониторът е оборудван с ергономична стойка, която ви разрешава да употребявате устройството в пейзажна или портретна ориентировка. Дизайнът на корпуса дава конекторите HDMI, DisplayPort 1.4 и USB Type-C. Последният може да се употребява освен за предаване на видео-сигнал, само че и за зареждане на обвързван преносим компютър, осигурявайки мощ от 65 вата.

Мониторът Redmi Gaming Display G27Q скоро ще бъде наличен за закупуване на вътрешния пазар. Първите купувачи ще могат да придобият устройството за $185, а по-късно цената му ще се усили до $240. Все още не е известно по кое време мониторът ще се появи отвън Китай.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР