Китайката Уан Нин, която пристигнала в Москва заради Световното първенство

...
Китайката Уан Нин, която пристигнала в Москва заради Световното първенство
Коментари Харесай

Случайно стана порнозвезда: Китайка си спретна оргия с туристи в Москва по време на Световното, но след това отиде в полицията, защото....

Китайката Уан Нин, която пристигнала в Москва поради Световното състезание по футбол, се обърнала към районния полицейски сектор след колективен секс с двама други туристи, оповестяват международните издания.

Според информацията, 34-годишна жена се срещнала в столицата на Русия с двама младежи и решила да прекара известно време с тях. Те отишли дружно в хотела, където се отдали на колективен секс.

В избран миг на половия акт дамата схванала, че един от новите й познати снима всичко на камерата на мобилния си телефон. Тогава тя нищо не споделила, само че след приключването на оргията възроптала и поискала видеоклипът да бъде отстранен. Мъжът заречен и Ван Нин се успокоила.

Въпреки това, връщайки се в хотела, където била отседнала в Москва, дамата осъзнала, че е работила неразумно, като не се е убедила, че нейните секс сътрудници в действителност са изтрили видеоклипа, който в този момент може да се появи в интернет и да бъде забелязан от приятелите и роднините й.

Ето за какво Ван Нин се обърнала към полицията с молба да намерят скорошния й прочут за секс и да отстранен записа от телефона му.

Полицията изпратила искане до хотела за определяне на данните на младежите.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР