Китай заяви, че напрежението на Корейския полуостров е достигнало повратна

...
Китай заяви, че напрежението на Корейския полуостров е достигнало повратна
Коментари Харесай

Всички настръхнаха! Китай с първи плашещ коментар след като тази нощ света се размина на косъм от ядрена война!

Китай съобщи, че напрежението на Корейския полуостров е достигнало „ повратна точка “ и настоя за въздържаност, откакто Северна Корея изстреля балистична ракета над Япония, предава агенция " Фокус ", базирайки се на AFP. Целият свят е наежен поради дейностите на страната. Говорителят на външното министерство на Китай удостовери апела на Пекин за мирни договаряния, като съобщи, че „ натискът и глобите " против Северна Корея „ не могат да решат казуса ".

БЛИЦ напомня, че Както БЛИЦ заяви, Северна Корея изстреля ракета, която прелетя над Япония. Ракетата е прелетяла над североизточните елементи на Япония. В събота бяха засечени три севернокорейски ракети, което докара до усилване на напрежението на Корейския полуостров.

Японската войска не се е пробвала да смъкна ракетата, която мина в 6:06 локално време. „ Ще създадем допустимо най-големите старания да защитим живота на хората “, съобщи японският министър председател Шинзо Абе пред кореспонденти, преди да влезе на изключително съвещание за сигурността. От Северноамериканското аерокосмическо отбранително командване (НОРАД) „ дефинираха, че севернокорейската ракета не е представлявала опасност за Северна Америка “.

Северна Корея най-вероятно е провела тестване на балистична ракета със междинен обхват „ Хвасон-12 “, която по-рано заплашваше да пусне в региона на Гуам, съобщи някогашният пълководец на военноморските сили на Япония Йедзи Кода. „ Има възможност Северна Корея да е изпитала ракета „ Хвасон-12 “, която възнамеряваха да изстрелят в региона на Гуам, защото по наши данни, тя е прелетяла към три хиляди километра. Фактът, че ракетата е летяла 14 минути до рухването си приказва, че тя е била пусната по общоприета траектория “, съобщи японският специалист.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР