Китай ще продължи усъвършенстването на системата за ранно предупреждение за

...
Китай ще продължи усъвършенстването на системата за ранно предупреждение за
Коментари Харесай

Китай ще работи с международната общност за справяне с климатичните промени

Китай ще продължи усъвършенстването на системата за ранно предизвестие за рискови метеорологични феномени и ще работи с останалия свят за справяне с климатичните промени. Това съобщи през вчерашния ден Джан Синин, член на 14-ия Наказателен кодекс на КНПКС и зам.-ръководител на отдела за просвета и технологии към Китайската метеорологична администрация.

2023 година е била най-горещата година в историята, откогато се организират систематизирани измервания на температурите от 1850 година Изменението на климата е повлияло надълбоко на естествените системи и човешкото общество и е предизвикателство, пред което е изправено цялото човечество, разяснява Джан.

Китай към този момент е поел водеща роля в битката с климатичните промени. Страната е преди всичко по конфигурирани мощности на възобновима сила, а също така и прави обилни стъпки за битката с опустиняването. Една четвърт от новите зелени площи в целия свят са с помощта на напъните на Китай в тази посока.

„ Трябва да поддържаме концепцията за общественост на споделена орис и да изградим едно по-добро зелено бъдеще за целия свят “, прибавя още Джан Синин.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед31546Проф. Нако Стефанов: Руско-турската освободителна война у нас изигра ролята на земеделска революцияАлтернативен Поглед46105Проф. Нако Стефанов: Наши и непознати сили желаят да трансфорат България в бойно полеАлтернативен Поглед110751Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед151344Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед15860Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед377618Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед151344Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед117228Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоАлтернативен Поглед110751Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоКоментарен Поглед102090Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Авторски:ПоследниНай-четениПанко Анчев
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР