Китай пуска електрическия автомобили Byton в опит да конкурира Тесла,

...
Китай пуска електрическия автомобили Byton в опит да конкурира Тесла,
Коментари Харесай

Китай пуска Byton срещу Тесла

Китай пуска електрическия коли Byton в опит да конкурира Тесла, като направи колите си по-скоро като iPhone. Първата ще се появи на пазара през през 2019 година.

Компанията има преимущество във връзка с интериорните характерности, като сензорните екрани и регулируемите седалки, над обичайните индикатори за успеваемостта, като обсег и ускоряване. През идващите няколко години потребителите ще употребяват самостоятелна технология за задвижване.

Byton ще бъде кола с автономност на равнище 4, което значи, че ще може да се оправи с всички функционалности на шофиране в избрани сюжети до края на 2020 година

Byton Concept бе показан на ревюто Consumer Electronics Show в Лас Вегас. Екстериорният дизайн на кросоувъра наподобява много атрактивно, само че още по-впечатляващ е моделът вътре. Арматурното табло на процедура е един голям екран. Традиционното приборно табло също липсва, като то е сменено от 8-инчов таблет, инсталиран по средата на кормилото.

А седалките се въртят на 12 градуса една към друга. С таблетите и екраните се продължава и на задния ред, като двамата пасажери разполагат с един голям „ тв приемник “ пред себе си.

Всичко това наподобява доста атрактивно, само че би трябвало (и е логично) да се чака, че серийният модел няма да е толкоз футуристичен вътре, до момента в който извън измененията евентуално ще се доста малко.

Byton ще се продава в две версии. Първата ще е единствено с един мотор откъм гърба, който ще генерира 272 к.с. и ще обезпечава самостоятелен пробег с едно зареждане до 400 км. Другата версия ще е с два електромотора, мощ 476 к.с. и пробег до 520 км. Тези числа звучат много реалистично, защото Byton се надява да конфигурира базова цена от $45 000.

Нещо повече, Byton съобщи, че първият й сериен модел ще пристигна с самостоятелност от Ниво 3, а Ниво 4 ще последва след 2020 година Плановете на компанията са да употребяват същата платформа, с цел да стартират в следствие седан и стилен модел.

Остава да забележими дали тези обещания ще се осъществен, само че офис в Силиконовата котловина сигурно ще помогне това начинание да е сполучливо.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР