Китай планира да отвори и популяризира едно от най-атрактивните в

...
Китай планира да отвори и популяризира едно от най-атрактивните в
Коментари Харесай

Китай развива Хавай на Изтока

Китай възнамерява да отвори и разпространява едно от най-атрактивните в страната места за задграничните туристи - остров Хайнан. 

Китайските управляващи желаят да трансформират острова, който е с размерите на Белгия и е именуван Хавай на Изтока. Те възнамеряват да го създадат зона за свободна търговия и хъб за задгранични вложения, хазарт, туризъм, почивка и лукс до 2020 година

Също както в главната част от китайската територия обаче интернетът на Хайнан е мощно стеснен, а достъпът до главните западни уеб сайтове е блокиран. 

Очаква се това да се промени. Провинциалното държавно управление на острова е издало план в формалния си уебсайт, акцентирайки, че Фейсбук, YouTube и Twitter ще бъдат позволени на чужденците, предава Business Insider. Туристите ще могат да влизат в платформите в избрани региони в два от градовете на Хайнан - Хайкоу и Саня.

Все още не е ясно дали локалните хора ще могат да влизат в обществените мрежи. 

Планът включва още островът да се популяризира с 2000 минути промоционални видеоклипове по малките екрани BBC и CNN. Туристическото развиване на острова за чужденците въпреки всичко се чака. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР