Кирстен Флипкенс, която отпадна на сингъл и на двойки от

...
Кирстен Флипкенс, която отпадна на сингъл и на двойки от
Коментари Харесай

Флипкенс е под карантина заради контакт със заразения Беноа Пер

Кирстен Флипкенс, която отпадна на сингъл и на двойки от Откритото състезание по тенис на Съединени американски щати, няма да напуща Ню Йорк, обявиха уредниците. Белгийката е била в непосредствен контакт с французина Беноа Пер, който даде позитивен тест за ковид и не взе участие в тазгодишното издание на US Open, което се организира без наличието на аудитория.

" Трябва да остана тук за още две седмици ", написа 34-годишната Флипкенс в профила си в обществената мрежа Инстаграм.

Пробата на белгийската тенисистка за COVID-19 е негативна, само че тя би трябвало да остане в изолираност за 14 дни след срещата си с Пер. Кирстен Флипкенс, която заема 72-ро място в международната класация, не може да взе участие на шампионата в Страсбург, започващ на 20 септември.

" Да се надяваме, че нещата ще се развият по най-хубавия метод. След толкоз доста ежедневни проби ще би трябвало да мога да се прибера вкъщи при моите най-близки хора ", с написа още в известието на Флипкенс.
Белгийката отпадна във втория кръг на Откритото състезание на Съединени американски щати след проваляне в три сета против представителката на домакините Джесика Пегула.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР