Кирил Петков почива със семейството си на плаж „Корал“. Това

...
Кирил Петков почива със семейството си на плаж „Корал“. Това
Коментари Харесай

Кирил Петков от Корал: НСО са задължени да са до мен по закон. Радвам се да съм тук

Кирил Петков почива със фамилията си на плаж „ Корал “. Това стана ясно от фотоси на бащата на премиера в оставка – Петко Петков, оповестени в профила му във „ Facebook “.

От фотосите излиза наяве, че с Кирил Петков са жена му и дъщерите му. Плаж „ Корал “ е обичано място на фамилията и то постоянно може да бъде засечено там.

Присъствието на премиера в оставка на плажа провокира спор в обществените мрежи по отношение на защитата му и има ли такава. В групата „ Да запазим корал “ се появи известие: „ Да не помислите, че на входа на плажа това са мутри, умерено, чиновници на НСО са... Поне да идат да се изкъпят в морето... “

В полемиката под поста се включи и самият Кирил Петков: „ …НСО са задължени да са до мен по закон. Иначе, се веселя да съм тук и дори да разгледаме изложбата. “

В ефира на bTV тази заран екоминистърът Борислав Сандов съобщи, че Петков не е бил с защита на плажа.

„ Разходих се и нямах информация авансово, само че видях министър-председателя там. Обменихме няколко приказки, въпреки всичко той си почиваше. Не желаех да приказваме по работа. Нито аз бях с защита, нито той “, сподели Сандов.



Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР