Кирил Петков обяви проверки за фалшиви сертификати сред жертвите. Специалисти

...
Кирил Петков обяви проверки за фалшиви сертификати сред жертвите. Специалисти
Коментари Харесай

След идеята да се разследват починалите: Грехота е, оставете семействата да скърбят

Кирил Петков разгласи инспекции за подправени документи измежду жертвите. Специалисти недоумяват по какъв начин ще се потвърди дали човек не е построил имунитет или не е ваксиниран
Все още няма насоки за това по какъв начин ще се правят инспекциите за подправени документи на всеки умрял от COVID-19, осведоми БТВ.

Медицински експерти споделят, че е мъчно да се потвърди дали човек не е построил имунитет или просто не е ваксиниран. От Министерство на вътрешните работи споделили за медията, че „ извършват законовите си отговорности “, а от Министерството на здравеопазването дали отговор, че ще „ спомагат на полицията при инспекциите в границите на своите компетентности “.

Цялата концепция за следствие на мъртвите обаче среща вълна от рецензии и откровени насмешки във Facebook под обявата на новината.

Ето част от тях:

Иван Николов

Всеки умрял с подправен зелен документ в ЗАТВОРА доживот!

Емил Василев

Кирчо вместо да търси Ковид измами, да вземе да ревизира от кое място идва високата цена на тока и газта и да ги понижи. Да вземе да направи проверка на тиквата и да вкарат някой в пандиза... Тръгнал документи да проверява това ли е най значимото?

Венци Николаев

Хора към този момент пишат, че за 82 кв. парцел е пристигнала сметка 550 лева за ток. Пладнешки грабеж! Ето тази идиотия ме подразни доста! Да притесняваш хората в този толкоз тежък миг, само че освен това, ами и да не дадеш мира на индивида и на оня свят. Това за мен е огромен грях!

Диана Младенова

Точно. Грехота е, огромна! На фона на всичко протичащо се в страната е грозно, обидно и безочливо по отношение на елементарния българин! Хората ще живеят в мраз, апетит и без ток… Те за едни документи се хванали… Мен сметката от 690 лева за газ, през днешния ден ме умъртви... Това е идиотия… А Киро Харварда със документи се занимава, освен това на умряли. Те като са умряли, огромното знамение. Тези хора попаднат ли във властта нищо не ги интересува... Горко ни! Хубава вечер и нека оцелеем тази зима...

Николай Христов

Чак е смешно. Ще ревизираме каквото ревизираме. А тока, газта, цените доближават цени, нечувани в човешката история. Вземете се в ръце

Лъчезара Правчева

Вместо да ревизират дали са били ваксинирани или не, да ревизират дали хората са били лекувани вярно!

Дани Неврокопска

Интересно самопризнание! Да не стане като контрабандата - има контрабанда, само че няма наказани контрабандисти. Виждам, че си търсят оправдания за умрелите имунизирани - в случай че не е подправен документ, ще го обяснят с неприятно предпазване!

Иво Станоев

Че той Харвард Петков не е имал и минимум желание да ги ревизира. Всичко беше едно кухо популистко изказване, ориентирано към най-низшите инстинкти на електората. За страдание, много от говоренето на новото държавно управление попада в същата категория.

Станислав Митрев

Простотиите на Просто(то) Киро нямат край. Има ли най-малко един случай досега, в който тоя да си отвори устата и да не изтресе някоя малоумщина? Сигурно е решил духове да приканва, знае ли се към този момент...

Инж. Филип Кръстев

Как ще схванат? Имам познати които се имунизираха от боязън и три месеца по-късно нямаха нито едно антитяло! И к’о вършим следователно?

Емилия Костова

Нищо де. Нали ПР е пуснат по трасето

Добринка Ангелова

Стига нелепости! Имунизиран човек след 3-4 месеца има незначително количество антитела 50-70 BAU/ml. Преболедувал човек преди година може да има 2-3 хиляди антитела... Значи е доста елементарно един преболедувал с подправена ваксина да ви излъже. Но може и да има ваксина, само че да няма антитела, тъй като имунизацията дава резултат при 70-80% от хората, останалите 20-30% ще ги набедите ли, че лъжат?

Николай Колев

Кирчо несъмнено ще ги вика на разпит.

Костадин Миладинов

Най-голямата дивотия до момента.

Димитър Колев

Вече човек и да почине не може без документ... Очаквам скоро да стартират да изравят трупове за инспекция на документа!

Румен Божанов

По-добре би било тия новите управленци да идат под строй в психиатрията на 4 ти км. и да си изкарат по един документ за психологично здраве, само че като виждам, задачата невъзможна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР