Кирил Петков натопил и Христо Иванов за връзка с Младен

...
Кирил Петков натопил и Христо Иванов за връзка с Младен
Коментари Харесай

ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! В папката до прокуратурата: Кирил Петков натопил и Христо Иванов за връзка с Младен Михалев - Маджо

Кирил Петков натопил и Христо Иванов за връзка с Младен Михалев. Един от материалите, които министър председателят предал в сряда на прокуратурата бил обвързван с аферата от митингите преди година и половина, когато някогашен царски народен представител Димитър Ламбовски осведоми на блокирания “Орлов мост” Христо Иванов, че е приказвал с Маджо, научи ПИК от източник в Министерски съвет.

Лидерът на “Да, България” дълго време отхвърляше каквито и да е връзки с Маджо. От екипа на Кирил Петков обаче създали издънка и пратили материал точно за връзката сред Младен Михалев и Христо Иванов. Когато се усетили, в Министерски съвет настанала суматоха, само че било късно за реакция, тъй като Петков към този момент бил занесъл публикациите в Съдебната палата, научи ПИК.

След като една от вечерите на митингите през лятото на 2020 година Христо Иванов завършва с изказване пред камерата на Орлов мост, към него стартират да се доближават хора с привет или предпочитание за фотография. Появява се мъж, който му споделя: " И аз ще желая една фотография. Я ме щракни, че като стане министър председател, дет се вика да ни не помни ". Двамата се снимат.

Това е Димитър Ламбовски, някогашен народен представител от Национална движение „Симеон Втори". Веднага след фотографията, Ламбовски споделя на Христо Иванов, че си е изключил телефона, тъй като " тоя се е обадил на Маджо ". Христо Иванов му дава отговор, че сега вършат лайв лъчение и му демонстрира микрофона и към камерата. Ламбовски упорства и споделя - " единствено да ти кажа, обадил се на Маджо... " (не се чува добре докрай). Иванов му споделя още един път чакай и не се чува какво още споделя Ламбовски с изключение на " но аз се покрих за малко ", само че Иванов се отдалечава от него и двамата се разделят.

Няколко минути по-късно, Ламбовски се връща и още веднъж желае фотография с Христо Иванов до момента в който той приказва с други хора, тъй като предходната не била станала. Двамата се снимат. " Ще имаш след това две минути, нали? ", пита Ламбовски и водачът на " Демократична България " споделя, че ще има.

Диалогът провокира вълна от мнения в обществените мрежи и разкри меко казано странни връзки сред " бореца за истина " и известни с прякори лица.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР