Кирил Домусчиев зае страната на Васил Божков по темата за

...
Кирил Домусчиев зае страната на Васил Божков по темата за
Коментари Харесай

И Домусчиев се обяви против промените в Закона за хазарта

Кирил Домусчиев зае страната на Васил Божков по тематиката за измененията в Закона за хазарта. Припомняме, че от НФСБ предложиха всички лотарийни игри да могат да се правят единствено от държавния състезателен тотализатър, а лицензите на частните лотарии да бъдат спрени. Божков, който има и двете частни лотарии у нас, предизвести, че в случай че му лишават лиценза, ще спре финансирането на футболен клуб " Левски ". Заради думите му, почитателите на клуба желаеха среща с премиера Бойко Борисов.

Според плана, лотарийните игри стават държавен монопол, а билети ще могат да се продават единствено в лицензирани обекти.

На този стадий не мога да си сменя мнението, само че дано изчакаме да забележим. Аз съм труженик всеки един клуб да има положителни стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са положителни за футбола, сподели Домусчиев. Това, че някой е внесъл проектозакон нищо не значи. Не мисля, че има дейности ориентирани против Левски, добави предприемачът, който е притежател на " Лудогорец ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР