Кирил Добрев: Оставка на цялото правителство е единственият изход от

...
Кирил Добрев: Оставка на цялото правителство е единственият изход от
Коментари Харесай

Кирил Добрев: Оставка на цялото правителство е единственият изход от политическата криза

Кирил Добрев: Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия
Истината е следната - камилите се сменят, керванът си върви и от 10 години този кортеж се води от един и същи човек. Оставка на цялото държавно управление е единственият излаз от политическата рецесия сега. Това сподели Кирил Добрев от Българска социалистическа партия, съобщи кореспондент на БГНЕС.

„ Днес трима основни министри от държавното управление на стабилността си отиват, вицепремиер за следващ път истерично и остро реагира и възразява на премиера. По създание това се назовава държавна рецесия. Ние като политическа мощ не сме сюрпризирани от оставките. Намираме ги за много закъснели ”, посочи Добрев. Той добави, че има още две основни ведомства, където оставките също са доста закъснели. Според него е наложителна оставката на Цецка Цачева и наложително оставката на министър Порожанов.

„ Това за нас е самопризнание за неуспеха на 10-годишната политика на рязане на ленти. Важният въпрос обаче в действителност е напълно различен. Тези са следващите, които за 10 години си отиват. Какво се случва обаче след тях? Какво вършим, откакто следващите министри се върнат в Народното събрание или си отидат в къщи, заменяме едни партийни функционери с други ”, сподели той. Очаквайте детайлности. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР