Жени, предлагащи секс услуги срещу заплащане, масово се запътиха към

...
Жени, предлагащи секс услуги срещу заплащане, масово се запътиха към
Коментари Харесай

На морето: Свирката поскъпна с 50 лева, в дупето - със 100

Жени, предлагащи секс услуги против възнаграждение, всеобщо се запътиха към Черноморието, оповестява в. " Труд ".
Там към този момент нападателно примамват летовници по нощни клубове и кръчми. Съблазняват туристи и във фоайета на хотелите. Не е загадка, че оферират услугите си намерено и в интернет. В обявите си детайлно разказват какво тъкмо практикуват, възраст, килограми и даже пластичните си корекции, които илюстрират със фотоси. Цените им очевидно се разграничават от тези през миналата година с към 50 лева повече за час.
За Варна цената в този момент стига до 200 лева за 60 минути цялостна стратегия. Бизнесът върви главно в интернет, където има лавина от предложения със фотоси, физически данни и детайлни описания на предлаганите услуги. Прави усещане, че свирката е поскъпнала с най-малко 50 лв. от предходната година до в този момент и най-евтиното орално наслаждение е заковано на 120 лв.. По-скъп е и аналния секс, който стига до 300 лв. - със 100 лв. повече от лани.
Най-високо вземат девойки, които владеят непознати езици, имат личен терен и дават обещание цялостна стратегия на клиентите, в това число и еротични танци.
Прави усещане, че разгласи за заплатен секс има и от забележителен брой украинки. За повече от час цените се договарят, като могат да надвишават 2000 лева при ексцентрични поръчки за цяла нощ.
Подобна е и цената за нощ развлечение с продажница в Банско за избралите горската хладина туристи. Там за час взимат приблизително по 120 лева, което е също повече по отношение на предишното лято. Според самооценката, дамата може да желае и 300 или повече лв. за 60 минути, като таксите несъмнено са повишени спрямо предишния летен сезон. За уикенд компаньонка сумата започва от 2000 лева, а всички спомагателни стремежи се доплащат на място, прецизират девойки в уеб страниците. Клиентът поема и транспортните разноски.
Доброволната проституция в България не е инкриминирана като закононарушение, законът преследва единствено сводниците, включително уредниците на обществени домове или такива, които принуждават принудително дами или мъже да проституират, уреждат им клиенти, извеждат ги зад граница или дават чартърен квартири за секс услуги, обясниха адвокати. Тези закононарушения и наказванията, планувани за тях, са разказани в детайли в Раздел VIII “Разврат ” на Наказателния кодекс. Там да вземем за пример са посочени като закононарушения блудничество или половият акт с малолетно лице, което се занимава с проституция. В такива случаи “клиентът ” може да получи до 3 година затвор по член 154а и от 1 до 5 година, в случай че от действието са настъпили нездравословни последствия за физическото, душевното или моралното развиване на потърпевшия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР