Фенове на Локомотив (Пловдив) отправиха нов огромен залп срещу собственика

...
Фенове на Локомотив (Пловдив) отправиха нов огромен залп срещу собственика
Коментари Харесай

Феновете на Локо с нов залп срещу Крушарски: Спрете да живеете в заблуда, писна ни!

Фенове на Локомотив (Пловдив) насочиха нов голям залп против притежателя на клуба Христо Крушарски. След като " Организация Трибуна Спортклуб " излезе през вчерашния ден с гневна позиция, тя бе подкрепена от фракцията Plovdiv " s Finest. Последва обаче нова сходна гневна позиция, под която се подписаха още 5 " черно-бели " фракции - Бригада Пловдив, East Club Plovdiv, Фенклуб " Гарата ", World wide locos и Бесите от Лаута.

Ето какво написаха последователите:
 Привърженици на Локомотив (Пловдив) към Крушарски: Благодарим ви за спомените, само че е време да си кажем довиждане!
Привърженици на Локомотив (Пловдив) към Крушарски: Благодарим ви за спомените, само че е време да си кажем довиждане!

Искат предприемачът да напусне клуба

Г-н Крушарски, обещанията Ви костват шепа дребни монети

Среща след среща и наговорени следващите обещания, които имат 0 покритие. Никой не Ви упреква за неналичието на финанси, в противен случай, постоянно сме желали да оказваме помощ в най-различни акции, които са за обичания тим, обаче обещанието, че ще се спре с неуместните изявленията коства тъкмо 0 лева, а 20 дни по-късно комфортно сте не запомнили какво сте споделили.

Писна ни да слушаме по какъв начин някой различен е отговорен, то не бяха интриги на гърба на Мартин Камбуров, Илиан Илиев, Б.А., Александър Томаш и тн... Всеки, който се опита да работи, бива оплют и се търси виновността в него. Дума обаче не се споделя за неналичието на всевъзможен професионализъм в лицата ръководещи клуба ни, включително и притежателя. Все някой различен е отговорен, а поемането на отговорност стига до това да се жигосах следващия човек.

Като притежател на един от най-обичаните тимове, недоумяваме по какъв начин за толкоз време не попихте малко от цялата културна общественост определяща се с Локомотив. Поведението Ви тотално не подхожда с идеалите, които сме бранили през годините. Живеете под камък, в случай че вярвате, че няма брожения против цялостното държание на клуба, дебело подчертаваме, че не става дума за спортни триумфи.

Няма естествен почитател на Локомотив, който да харесва ръководството на тима. Време е да спрете да живеете в илюзия!

Бригада Пловдив & East Club Plovdiv & Фенклуб " Гарата " & World wide locos & Бесите от Лаута ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР