Кирил Десподов записа рекорд в Гърция. Капитанът на националния ни

...
Кирил Десподов записа рекорд в Гърция. Капитанът на националния ни
Коментари Харесай

Кирил Десподов записа рекорд в Гърция

Кирил Десподов записа връх в Гърция. Капитанът на националния ни тим стана първият футболист с по три асистенции в два мача в шампионата на южната ни съседка. Халфът от Кресна подаде три завършващи паса при 4:0 над ОФИ, като даже откри резултата против отбора от Крит. Десподов направи три голови подавания, когато ПАОК завоюва гостуването на Кифисия (6:0) на 21 декември.
Българинът е преди всичко по най-вече асистенции в шампионата - след 16 кръга той има 7. След него са съотборниците му Брандон Томас и Тайсон с по 6.
На първите три позиции в класацията за " гол от завършващи удари " Магомед Оздоев (Рус) води със приблизително едно попадение от 3,2 завършващи удара. След него са Десподов и Томас - всеки от тях се нуждае от 3,4 опита, с цел да откри мрежата.
Медиите в Солун означават, че българското крило е бил в приповдигнато въодушевление след мача с ОФИ. Попитан дали се усеща на 100% част от ПAOK, Десподов декларира, че не си е представял толкоз лесна акомодация. И с усмивка прибавя: " Обещавам, че най-хубавото следва ". Българинът има 7 гола и 10 асистенции в първите си 20 мача. ПАОК е водач в класирането с 38 т.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР