Кирил Десподов вкара два гола за Щурм (Грац), с което

...
Кирил Десподов вкара два гола за Щурм (Грац), с което
Коментари Харесай

Десподов донесе победа на "Щурм" с двата си гола

Кирил Десподов вкара два гола за " Щурм " (Грац), с което донесе успеха с 2:1 при гостуването против " Хартберг " в XXVI кръг на австрийската Бундеслига. Футболист №1 на България за 2018 година игра цялостен мач и се разписа единствено в границите на три минути, и двата пъти с красиви осъществявания от директен свободен удар. При това головете на Десподов бяха в 85-ата и 88-ата мин., когато изглеждаше, че " Щурм " ще запише четвърта поредна загуба в шампионата.

Преди да вкара головете, българинът бе и най-активният в отбора на " Щурм ", който в този мач не бе воден от треньора Нестор Ел Маестро. Бившият ментор на " ЦСКА-София " беше осъден за 4 мача поради гневните си прояви против рефера при тежката загуба с 1:5 от " Ред Бул Залцбург " на 10 юни.

С успеха " Щурм " към този момент има 19 точки в групата за установяване на първенеца и участниците в евротурнирите, като е на 6-ото, последно, място. Начело е " Ред Бул Залцбург " с 33 т. и мач по-малко, пред " Рапид " с 29 и други

Десподов към този момент има 8 гола в австрийското състезание през този сезон. Той играе за " Щурм " като преотстъпен от " Каляри ", само че след края на сезона клубът от Грац ще води нови договаряния за българина.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР