Кипър е в момента една страна, държава, която е под

...
Кипър е в момента една страна, държава, която е под
Коментари Харесай

Наблюдаваме прегрупиране в орбитата на корупцията и злоупотребата



„ Кипър е сега една страна, страна, която е под доста мощна опасност на нападателния си комшия и бъдещето е бъдеще на битка, с цел да не се случи най-лошото - да изчезне това население и да бъде изцяло превзет Кипър “, сподели за БНР писателката Василка Петрова-Хаджипапас, която живее в Кипър.
Тя разяснява, че българите чакат от 1989 година да се промени ситуацията в страната и да тръгне по един еднакъв път към по-красиво бъдеще, което българският народ заслужава.

„ В България намирам доста линии, само че две са основни – линията сред един не доста окуражителен хайлайф, който се възползва от благосъстоянията на тази чудесна страна и линията сред по този начин наречените невидими хора - борещи се за оцеляване , и някои емигриращи, което е още по-трагично “, добави в предаването „ Хоризонт до обед “.

По думите ѝ следи се роене на политически сили у нас.

Наблюдаваме прегрупиране в орбитата на корупцията и злоупотребата . Точно това прегрупирване сега заплашва страната “.

Последната поетична книга на Василка Петрова-Хаджипапас е „ Огледални вселени “.

България и Кипър имат доста общи неща . Те са нации с богата психика, сърдечни нации, отзоваващи се на болката и страданието на близък. По нрав доста си наподобяват, гостоприемни хора, които няма да отминат индивида на улицата, паднал от някаква неволя ".
Повече можете да чуете в звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР