Киноиндустрия се оказа една от най-пряко засегнатите и губещи страни

...
Киноиндустрия се оказа една от най-пряко засегнатите и губещи страни
Коментари Харесай

Пепел върху слънцето с нова премиерна дата

Киноиндустрия се оказа една от най-пряко засегнатите и губещи страни в резултат на пандемията. Към момента като че ли нещата се връщат към естествения им темп (поне що се касае до подновяването на снимките).

Отложиха и български филм поради ковид

Ще би трябвало да изчакаме, с цел да забележим " Пепел върху слънцето "

Отлагането на премиерни дати обаче продължава и съдейки по неубедителните доходи на " Тенет " в бокс офиса, има аргумент в тези решения. Един от българските филми, които трябваше да забележим през март, само че премиерата му бе отсрочена, към този момент има нова дата, на която ще тръгне по кината.

Ако всичко е наред, " Пепел върху слънцето " би трябвало да се завърти по кината от 30 октомври .

на Сеп 28, 2020 в 10:47 PDT

Припомняме, че филмът е основан на книгата на проф. Златимир Коларов - " Illusio Magna " и наблюдава по какъв начин една журналистка (Силвия Петкова) стартира следствие на лекарска неточност, породена от лекар Стефан Стефанов (Юлиан Вергов).

Юлиан Вергов е доктор, упрекнат за гибелта на пациент

Тийзър на " Пепел върху слънцето "

В " Пепел върху слънцето " ще забележим и Ники Илиев, Павел Поппандов, Николай Станоев, Ирини Жамбонас и други. В идните седмици пък чакаме и цялостен филмов откъс на кино лентата, който да ни потопи в атмосферата и ще ни даде малко повече подтекст на сюжета.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР