Кино в парка е идея, която екипът на Арт фест

...
Кино в парка е идея, която екипът на Арт фест
Коментари Харесай

Четири филмови вечери в парка на Военната академия

" Кино в парка " е концепция, която екипът на Арт фест реализира сполучливо към този момент четвърта поредна година. Жителите и гостите на София имат опция да гледат кино навън в парка на Военната академия " Г.С.Раковски ". Традиционният час е непокътнат за 20.30.

Дните са четири на брой - сред 12 и 15 септември, а филмите са измежду най-търсените, обсъждани, харесвани, завладяващи заглавия, които възхищават експерти и киномани в целия свят.

Това са " Джебчии " на изключителния японски занаятчия Хироказду Корееда, " Щастливият Лазаро " на омайната италианска разказвачка Аличе Рорвахер и превъзходният, разтърсващ " Капернаум " на ливанската актриса и режисьор Надин Лабаки.

Специален акцент в програмата е извънредната премиерна прожекция на кино лентата, който потегля в разпространяване на кино в същия ден - " Граница " на провокативния режисьор Али Абаси.

Билетите са на цена 10 лв., онлайн и на място, 90 минути преди прожекцията. " Кино в парка " е самодейност на " София филм фест " и се реализира в партньорство със Столичната община и парка на Военната академия " Г. С. Раковски ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР