Кино иконата Клинт Истууд ще завърши дългата си режисьорска кариера

...
Кино иконата Клинт Истууд ще завърши дългата си режисьорска кариера
Коментари Харесай

Клинт Истууд снима последния филм в кариерата си

Кино иконата Клинт Истууд ще приключи дългата си режисьорска кариера с иден филм, озаглавен „ Juror #2 “. Звездата от " Бледият ездач " ще режисира Никълъс Холт и Тони Колет в един финален филм, който ще бъде правосъден трилър. Макар че това ще бъде последният филм на Клинт Истууд съответно като режисьор, той повдига въпроса за опцията 92-годишният режисьор към момента да играе в или да продуцира филми в бъдеще.

В " Съдебен заседател № 2 " (работното заглавие на филма) Клинт Истууд ще наблюдава член на журито на правосъден развой за ликвидиране, който подозира, че може да има някакво присъединяване в гибелта на жертвата, и е подложен в морална главоблъсканица дали да употребява тайната си, с цел да отклони журито и да се защищити, или да се съобщи на правосъдната система, в която взе участие. Справедливо е да се допусна, че звездата от " Ренфийлд " Никълъс Холт евентуално ще играе основната роля на правосъдния заседател, което евентуално ще показа неговата постоянно момчешка харизма по по-нюансиран метод.

Засега не е известно каква роля би могла да изиграе Тони Колет. Възможно е актрисата от " Вади ножовете " да бъде различен член на журито (вероятно подобен, който има известни съмнения по отношение на възможния съизвършител на Никълъс Холт в убийството), юрист или арбитър в процеса, или даже някой, който е забъркан в самото ликвидиране. Колет е известна с впечатляващите си осъществявания в най-различни жанрове като психически хорър и екшън, тъй че евентуално може да ѝ се доверим, че ще се оправи с всичко.

Интересен е изборът на Клинт Истууд за последния му филм като режисьор, като се има поради, че той не е изключително прочут с работата си в жанра на правосъдната драма. От друга страна, през многото си десетилетия в Холивуд е работил в съвсем всички жанрове, тъй че може би желае да остане отворен за нови неща до края.

Клинт Истууд сигурно е заслужил опцията да се отдръпна от киното и се надяваме, че последният му режисьорски филм ще получи уважението, което заслужава. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР