Кими Райконен може отново да се състезава в ралита или

...
Кими Райконен може отново да се състезава в ралита или
Коментари Харесай

Кими Райконен сподели както ще прави след Формула 1

Кими Райконен може още веднъж да се състезава в ралита или да кара в НАСКАР, когато реши да постави завършек на кариерата си във Формула 1, показа самият водач. 2021-ва ще е 19-ти сезон в Гран при за финландеца, който към този момент е на 41 години. Световният първенец за 2007 година изясни пред Formula 1 Magazine, че и след F1 може да прави доста занимателни неща.

„ Има доста забавни неща, които могат да се вършат, само че няма да мисля по въпроса, до момента в който не спра да се състезавам във Формула1. Тогава ще забележим дали ще са ралита, НАСКАР или изцяло друг авто клас “, съобщи Райконен.

„ Ще спра, в случай че не ми харесва към този момент да карам “, повтори още един път Райконен. „ Така ми наподобява разумно. След това не бих си губил времето да пътувам по света. Но това е изискването да продължа да се състезавам: да ми подхожда. Няма гаранция, че ще печелиш надпревари, даже да се състезаваш за топ отбор. В момента единствено един тим господства и останалите 18 коли имат дребен късмет. Понякога побеждаваш, различен път не, само че триумфите по принцип са редки. При всички случаи карането и работата още ме радват ", добави още той.

We had a good laugh recording this, as you can see
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР