Ким Кардашиян взе важен изпит, с който ще започне да

...
Ким Кардашиян взе важен изпит, с който ще започне да
Коментари Харесай

Ким Кардашиян ще става адвокат

Ким Кардашиян взе значим изпит, с който ще стартира да се приготвя да стане юрист. Реалити звездата заяви в Twitter, че е минала през целодневно препитване в Калифорния  – изпит, който се взима от  амбициозни студенти по право, които не се образоват по обичайния метод в упълномощени образователни заведения.

Пред своите над 70,7 млн почитатели Ким се похвали с туит:

Снимка: GettyImages

„ О, Боже мой, минах първия изпит! “ и изяснява, че това по никакъв начин не е било елементарно. Взимането на изпита значи, че Ким Кардашиян може да продължи легално да учи право и да се яви на идващите изпити. През 2019 година тя заяви, че има желание да стане адвокат по така наречен Програма за правни науки – стратегия за юристи под наблюдаване на умел бранител или арбитър.

Ким не споделя какви са резултатите от изпита й, само че от явилите се студенти на 26 октомври, са минали единствено 21 %. Резултатите са поверителни и не се оповестяват. Ким към този момент е била скъсана 3 пъти – оптимално позволеното за този изпит, само че поради пандемията и рестриктивните мерки през 2020 година беше направено изключение за студентите, които са се явили при неподходящите условия. Така с тях за 4-и път на изпита се яви и Ким. Стийв Каландийо, който е надзирател на Кардашиян в образованието й по право, изясни, че подопечната му се е подготвяла доста старателно през миналите 2 години и това е същински триумф за нея.

Бащата на Ким Кардашиян беше юрист по делото за ликвидиране на О.Джей Симпсън през 1995г. Повлияна от кариерата на татко си, реалити звездата не един път е казвала, че желае един ден да се занимава с престъпно право.

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР