Ким Кардашиян се възползва от модния архив на Мерилин Монро

...
Ким Кардашиян се възползва от модния архив на Мерилин Монро
Коментари Харесай

Как Ким Кардашиян свали 7 кг

Ким Кардашиян се възползва от стилния списък на Мерилин Монро за дебюта си на Met Gala с Пийт Дейвидсън. Всички погледи бяха ориентирани към 41-годишната Кардашиян и 28-годишния Дейвидсън, които излязоха дружно, с цел да закрият аления килим на Met Gala 2022. Но роклята на стилната предприемачка е това, за което всички приказват.

Кардашиян взе назаем един от най-емблематичните тоалети на Мерилин Монро - роклята, с която изпява " Честит рожден ден, господин президент ", която от години е изложена в Орландо, Флорида, в " Ripley`s Believe It or Not! ". Тя добави блестящия жанр с диамантени обеци и бяло кожено яке.

" Ами това е роклята на Мерилин Монро и е на 60 години, а тя я носеше, когато изпя " Честит рожден ден " на президента Джон Ф. Кенеди през 1962 година ", сподели Кардашиян на кореспондентката на сп. " Vogue " на аления килим.



Но да влезеш в старинната рокля не беше елементарно. " Пробвах я и тя не ми пасна. Казах: " Дайте ми три седмици. Трябваше да смъква 7-8 кг до през днешния ден ", признава Кардашиян.

" Това беше такова предизвикателство. Беше като за кино роля. Бях твърдо решена да се вляза в нея. Не съм яла въглехидрати или захар от към три седмици ", добави тя.



Роклята, чийто дизайнер е Жан Луи, в началото коства 12 000 $ и съгласно сведенията е била толкоз тясна, че Монро е трябвало да бъде зашита в нея преди осъществяването ѝ за президента Кенеди на 19 май 1962 година на благотворителна вечер в Медисън Скуеър Гардън, единствено три месеца преди гибелта ѝ. Ripley`s закупи роклята от Julien`s Auction през ноември 2016 година за колосалната сума от 4,81 млн. $, което я прави една от най-скъпите рокли в света.

Кардашиян в действителност се превъплъти в облика на Монро, като боядиса косата си в платинено русо, завършена в грациозен кок, с цел да приключи цялата си визия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР