Ким Кардашиян пази романтичния си живот в тайна, като един

...
Ким Кардашиян пази романтичния си живот в тайна, като един
Коментари Харесай

Ким Кардашиян „приема различен подход към срещите“ след множество неуспешни романи

Ким Кардашиян пази сантименталния си живот в загадка, като един специалист по връзките допуска, че тя в този момент „ приема друг метод към срещите “. 43-годишната риалити икона не е имала най-хубавия шанс, когато става въпрос за връзките си.

Феновете имаха вяра, че тя най-сетне е намерила „ единствения “ в Кание Уест, само че Ким подаде молба за бракоразвод от рапъра през 2021 година след седем години брак. След това тя продължи с комика Пийт Дейвидсън, само че романът им завърши единствено след девет месеца. Наскоро Ким загатна, че се е срещала с тайнствен мъж, именуван единствено Фред, само че отхвърли да даде други детайлности. Експертът по връзките Луела Алдерсън допусна, че Ким може да откри за „ освежаващо “ да пази любовния си живот в загадка.

Говорейки извънредно пред The ​​Mirror, Луела сподели: „ Ким загатна, че се сближава с някого от семейство Кардашиан, само че тя беше доста потайна. Това може да значи, че Ким възприема друг метод към срещите и резервира нещата по-лични, до момента в който не се почувства напъл...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР