Килограмите не прощават на режисьора Люси Иларионов, който отново е

...
Килограмите не прощават на режисьора Люси Иларионов, който отново е
Коментари Харесай

Катинар на устата! Не е за вярване как отслабва Люси Иларион...

Килограмите не простят на режисьора Люси Иларионов, който още веднъж е възвърнал остарялата си форма. Кантарът е заковал 150 кг, стана ясно от последния му видеоклип към дуета му с Ани Хоанг „ Обичам те вечно “. Макар че рядко влиза в кадър и още по-рядко в цялостен растеж, Люси очевидно е нашишкавял. Иларионов от много години води безуспешна борба с непотребното тегло.

Преди години обичаният на Ани Хоанг съумя да смъкна внушителните 76 кг. Така, след интервенция на стомаха, от 182 падна до 106 кг, само че към този момент си е върнал старите габарити. През пролетта на 2016 година Люси се подложи на интервенция за изрязване на корема в Анкара, Турция.

„ Аз съм човек на крайностите. Избрах изрязване на стомаха или огромна част от стомаха, тъй че да стане като право черво. Пластичният хирург ми изясни, че тъй като стомахът е мускул, даже да бъде изрязан напълно, с времето червото се уголемява леко и отново се оформя като корем, само че малък”, обясни тогава режисьорът, който даде 10 000 евро за интервенцията. Постепенно Иларионов е наддал към 50 кг и през днешния ден още веднъж е много наедрял. Той обаче е все по този начин преносим, излиза наяве от танцувалните му придвижвания в клипа.

47-годишният добричлия е разкрил ново откритие за вталяване – „ катанец “ за устата. Устройството се инсталира за кътниците от ортодонт. С него човек може да отваря челюстите си единствено 2 мм. Така употребяващият го може да приказва и да диша умерено, само че не и да се храни несметно, предават от hotarena.net.

„ Това решение е неинвазивно, обратимо и икономично. В съпоставяне с хирургическите интервенции е по-привлекателно. Няма никакви неподходящи последствия “, изясни доктор, който е уверен, че изобретението ще способства към битката със международната зараза от затлъстяване.

В чужбина 7 дами, тествали приспособлението за две седмици, са отслабнали приблизително по 6,36 кг. Първоначално то им се е коствало неловко, само че по-късно е станало „ търпимо “. Предвиден е метод челюстите да се освобождават за секунди при положение на суматоха или припадък на повръщане. В България към момента няма инсталирани такива „ катинари “, само че Люси обмислял да е първият, който ще тества новото съвременно откритие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР