Килиан Мбапе е един от най-вълнуващите футболисти в света, но

...
Килиан Мбапе е един от най-вълнуващите футболисти в света, но
Коментари Харесай

Мюлер: Трябва да спрем Мбапе

Килиан Мбапе е един от най-вълнуващите футболисти в света, само че Байерн Мюнхен няма да му се възхищава прекомерно доста в идния дуел от Шампионската лига против Пари Сен Жермен, съобщи нападателят на немския първенец Томас Мюлер.

24-годишният френски национал не беше измежду титулярите на парижани при провалянето с 0:1 против баварците в първата среща сред двата отбора, играна предишния месец в Париж.

„ Най-впечатляващ е Килиан. Той има изключителна експлозивност в композиция с верните решения, които взима в наказателното поле. Той се намира на точното място, където би трябвало да бъде един нападател. Изключително ефикасен е, освен прелестен за гледане. Трябва да му създадем доста проблеми. Ако нашите проекти се развиват добре, той няма да се забавлява доста на следващия ден “, сподели Мюлер пред медиите, представен от Ройтерс.

В събота Мбапе стана изпълнител номер едно в историята на Пари Сен Жермен със своя 201-ви гол във всички шампионати.

„ Той постоянно основава рискове за съперниците си. Има най-вече голове за Пари Сен Жермен и би трябвало да си изработим специфичен проект за него и това по какъв начин да го спрем. Трябва да попречим да получава топката. Отсъствието на Неймар не трансформира доста нещата. Присъствието на Мбапе може да промени много неща. Качествата му са неповторими, можем да го спрем с отборни качества и показване “, сподели още Мюлер.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР