Кичка Бодурова и Панайот Панайотов обявиха, че заровили томахавките, след

...
Кичка Бодурова и Панайот Панайотов обявиха, че заровили томахавките, след
Коментари Харесай

Кичка още е бясна: Панайот е тракторист!

Кичка Бодурова и Панайот Панайотов оповестиха, че заровили томахавките, откакто ги размахваха с грозни обиди. Скандалът сред двамата огромни родни музиканти избухна в средата на предходната седмица. Изпълнителят на „ Момчето, което приказва с морето " разгласи, че няма да пее дружно с Кичка на нейния концерт заради " мижав интерес " - нещо, което, оказа се, въобще не дава отговор на истината.

Изказването на Панайотов докара до остри словесни нападки и вадене на кирливи ризи. Впоследствие се оказа, че казусът сред двамата е за пари. Бодурова не остана длъжна на сътрудника си. Кичка изригна мощно по негов адрес. „ Не мога да пропусна, че човек с име на тракторист, гений на подобен и пораства на редосеялка може да си разрешава да разяснява жена и актьор като мен! ", разгласи тя.

Дни по-късно връзките сред двамата към този момент наподобяват са изгладени. Кичка разгласи, че е дала прошка на Панайотов за всичко. По думите ѝ именитият реализатор се държал жестоко - освен към нея, само че и към други сътрудници.

" Нарече ги „ сульо и пульо ". Това не съумях да го преглътна. Точно грубото му отношение е повода да не взе участие на концерта ми в Бургас. Простих му. Просто би трябвало да затворим страницата и с усмивка да продължим напред “, сподели бургазлийката.

Панайотов, от своя страна, съобщи: " Всичко за мен е минало! Не мога да си отравям душата с ненавист ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР