Студентите-журналисти в кампуса на Колумбийския университет знаеха какво предстои много

...
Студентите-журналисти в кампуса на Колумбийския университет знаеха какво предстои много
Коментари Харесай

Студенти-журналисти от Колумбийския университет имаха поглед отблизо за дни на драма

Студентите-журналисти в кампуса на Колумбийския университет знаеха какво следва доста преди полицията с щитове за битка с безредиците да дойде, с цел да стартира да арестува пропалестинските протестиращи.

Те бяха следили по какъв начин обстановката се развива спираловидно, до момента в който протестиращите отстояваха позицията си, отказвайки да изоставен Хамилтън Хол и използваха система от макари, с цел да внесат доставки в постройката, която бяха окупирали.

Репортерите, работещи за академични и онлайн американски и интернационалните издания, подозираха, че договарянията с админите нямат резултат, когато протестиращите започнаха да носят маски от епохата на Коронавирус, с цел да скрият самоличността си. Някои започнаха да спят на пода в класните стаи или офиси по публицистика от боязън да не пропуснат нещо.

Но когато професор по публицистика стартира да написа телефонния номер, на който да се обади, в случай че бъдат задържани, в непрекъснат маркер на ръцете си, това беше моментът, в който стана ясно: Те...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР