Kia пусна специално издание на компактния ir кросовър Xceed наречено "Black

...
Kia пусна специално издание на компактния
ir кросовър Xceed наречено "Black
Коментари Харесай

Kia XCeed в стилно специално издание

Kia пусна особено издание на компактния ir кросовър Xceed наречено "Black Xdition ". Така се отбелязва дизайнерската линия, която придава на автомобила състезателен и същевременно първокласен щрих. Специалният вариант е основан на версията Xdition, която, в допълнение към обширния комфорт и високотехнологичното съоръжение, има подчертано състезателен черен интериор с черна обшивка на колонките и алуминиеви спортни педали.

В "Black Xdition " той е модернизиран с черни спортни седалки с калъфи в комбинация от кожа и велур. Има и черни и потъмнени елементи извън, както и други нови детайли на дизайн и комфорт. Специалният модел може да бъде поръчан сега и се чака доставките да стартират в средата на октомври.

Новия вид идва с избор от 1,5 и 1,6-литрови турбо бензинови мотори. 1.5 T-GDI (117.5 кВт / 160 к.с.) се предлага с механична или сдвоена трансмисии, а 1.6 T-GDI със 150 кВт / 204 PS единствено с втората - DCT.

Kia XCeed Xdition (моделна година 2022) има изцяло дигитална кабина с 31,2 см екран (12,3 инча), звукова система "JBL " с осем високоговорителя, в това число субуфер и 26 см навигационна система (10, 25 инча), включително онлайн услуги Kia Connect, които освен всичко друго оферират основана на облак онлайн навигация и функционалности на приложения, като установяване на местоположението на транспортното средство или навигация вид „ последна миля “ чрез смартфон.

Стандартното съоръжение включва LED фарове, образован ключ, електрически регулируема седалка на лидера с функция за памет, двузонален автоматичен климатик, отопление на предните седалки, отопляем кожен волан, интерфейс за смартфон (Android Auto и Apple CarPlay) с гласово управление, камера за заден ход и електрически сгъваеми външни огледала.

Стандартните технологии за подпомагане включват умна система за паркиране, различаване на пътни знаци за ограничаване на скоростта, предупреждение за конфликт начело с откриване на пешеходци и колела, активно предизвестие за овакантяване на лентата, предизвестие за унесеност и асистент за дълги светлини, както и помощник за запушване и адаптивна система за круз надзор с функция „ стоп-енд-гоу “ във версиите DCT.

„ Black Xdition “ има външни огледала в гланцирано черно, в лъскаво черно 18-инчови алуминиеви джанти, надписи „ Black Xdition “ на В-колоните, LED осветяване на вратите и сгъваема задна седалка от три части (40:20:40).

Като алтернатива се оферират пакет с предупреждение за кръстосано придвижване, асистент за промяна на лентата, електрически заден похлупак със сензорно управление, отопляеми задни седалки (двете външни) и индуктивна станция за зареждане на смарт телефон и стъклен покрив.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР