КФН носи цялата вина пряко за ощетяването на българските граждани

...
КФН носи цялата вина пряко за ощетяването на българските граждани
Коментари Харесай

Росен Миленов за Фрог: Зад гърба на Борисов се крият олигарсите

КФН носи цялата виновност директно за ощетяването на българските жители от отнемането на лиценза на ЗД „ Олимпик ”. Финансовата активност без значение дали е банкова или застрахователна предстои на лицензиране, както предстои на специфичен контрол. Това съобщи в изявление за Фрогнюз някогашният чиновник на ГДБОП и ДАНС Росен Миленов.
Безпочвено е да се приказва, че регламентът на Европейски Съюз не разрешава надзор от наша страна, защото сдружението е клон, регистриран в друга страна членка. Нелепица е също по този начин изказванието, че органът, който реализира контрол в Кипър, не си е приключил работата.

Надзорът на КФН по какъв начин да вземе ограничения, като зад ЗД „ Олимпик” стоят български олигарси. От през днешния ден за на следващия ден не се става осигурителен сътрудник, притежателите са хора, които и различен път са правили застрахователна активност.

Собственикът на застрахователното сдружение е показан като испански гаражен търговец. Той е същото сложено лице както Гинка при опита за закупуване на ЧЕЗ, както и при други апетитни държавни активи като Дипломатическия клуб.

През 2016 година Народно събрание избра настоящия състав на КФН. За него гласоподаваха ръководещата партия ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те поръчват при какви правила тя да работи.

Борисов е най-отговорен за абсурда със ЗД „ Олимпик”. За един склад да се отвори, се желае позволение от него, по тази причина той е най-високоплатеният политик за последните години. Зад неговия тил се крият всички олигарси и де факто той е оперативният управител, който разпределя порциите.

Вижте какво още сподели Росен Миленов на 23.08., четвъртък, в рубриката Интервю.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР