Кейт Уинслет е ослепителна в първия кадър, който от споделиха,

...
Кейт Уинслет е ослепителна в първия кадър, който от споделиха,
Коментари Харесай

Кейт Уинслет е ослепителна в първия кадър от „Дворецът“

Кейт Уинслет е ослепителна в първия кадър, който от споделиха, с цел да засилят любознанието и упованието ни за новия автентичен сериал „ Дворецът “. Главната роля в поредицата е поверена на носителката на Оскар. Режисьори са ( " Опасни връзки " от 1988 година, " Кралицата " с Хелън Мирън) и ( " Короната " ).

Сюжетът наблюдава в границите на една година живота на жителите на „ Дворецът “ – представители на актуален европейски режим, който върви към своя еволюционен провал.

Снимките на сериала сега се организират в Австрия, предстоят и такива в Англия. По-рано оповестеният актьорски състав включва с изключение на Кейт Уинслет, Матиас Шонартс, Гийом Галиен, Андреа Райзбъроу, Марта Плимптън и Хю Грант. Уил Трейси е сценарист и изпълнителен продуцент.

Проектът на HBO e подсилен от, мярка за финансиране на Федералното министерство на труда и стопанската система, ръководена от Austria Wirtschaftsservice Gesellschaft mbH (aws). FISAplus поддържа интернационалните кино и сериални продукции и интернационалните копродукции за кино, телевизия и стрийминг, както и австрийски телевизионни и стрийминг продукции.

 А до момента в който чакаме приключването на фотосите и оповестяването на премиерната дата на „ Дворецът “, от HBO припомнят, че можем да гледаме Кейт Уинслет в „ Мер от Ийсттаун “ и „ Милдред Пиърс “ и да я слушаме като глас зад кадър в осми епизод от поредицата „ Свят неподвижен “.
               

Стрийминг платформата предлага и забавни продукции с присъединяване на Хю Грант - „ Отмяната “, „ Англичанинът, за който хълмът стана планина “, „ Един доста британски скандал “.

Актьорът озвучава и героя  на капитана на пиратите в анимационния филм „ Пирати! Банда неудачници “ - всички налични в. 
               

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР