Кейт, Уилям и трите им деца застанаха отново пред обектива

...
Кейт, Уилям и трите им деца застанаха отново пред обектива
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън и принц Уилям – един семеен коледен портрет

Кейт, Уилям и трите им деца застанаха още веднъж пред обектива на Мат Портеус в имението " Анмър Хол ", с цел да снимат своят фамилен коледен портрет. Снимката се появява малко след херцогът и херцогинята на Кеймбридж за първи път минаха по аления килим със своите наследници, откакто посетиха театър в London Palladium. Събитие, което се организира, с цел да уважи работата на здравните служащи, които са на първа линия и неуморно се борят с нестихващата зараза от Covid-19 в Обединеното кралство.

Кейт Мидълтън и принц Уилям не престават традицията да демонстрират по-непринудени фотоси, снимани на дневна светлина. Миналата година да вземем за пример фамилията показа черно-бял кадър, на който принц Уилям целува нежно дребния Луис.

Междувременно принц Чарлз и Камила Паркър също споделиха своя портрет, изработен в красивата градина на имението " Балморал ", където двамата прекарват по-голямата част от времето си след експлоадирането на епидемията и откакто самият престолонаследник мина през заболяването.



 
Къде ще посрещне Коледа Елизабет II?

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР