Кейт Мос може би е една от най-известните блондинки в

...
Кейт Мос може би е една от най-известните блондинки в
Коментари Харесай

Кейт Мос възроди една от най-емблематичните си прически

Кейт Мос може би е една от най-известните русокоски в света, само че флиртува с розова коса още през 90-те. 

Супермоделът се съгласи да боядиса косата си в розово за първи път през 1998 година, когато Юрген Телер я снима в леглото с коса, разпръсната върху възглавницата й, и назова фотографията „ Млада розова Кейт “. Година по-късно тя още веднъж се появи с яркия цвят по време на модното шоуто на Versace за пролет/лято.
               

След това мина през кестеняво, само че се спря на спиращо дъха русо, което остава и до през днешния ден, в действителност до през вчерашния ден.

Сега, десетилетия след този емблематичен стадий, Кейт възроди розовата си коса за акцията на Marc Jacobs Resort 2022/2023, с който са тук, по наше мнение, с цел да ни опишат играта. 
               

Изображенията, снимани от Харли Уиър и стилизирани от Даниел Емерсън, демонстрират неостаряващата Кейт с права розова коса, която припомня онази именита промяна за Versace. На част от фотосите тя носи присъщите за Джейкъбс високи ботуши Kiki и театралничи с две от класическите чанти на дизайнера: the bucket pouch и J Marc shoulder bag в цвят сьомга. На други театралничи с THE TOTE BAG, която ни е и персоналния любимец от всички. 
               

Моментът отбелязва 22 години, откогато Мос за първи път се появи в акция на Marc Jacobs за есента на 2000 година, утвърждавайки ролята си на дълготраен помощник, покровител и другар на марката. 
 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР