Кейт Мидълтън е известна със своите красиви тоалети, винаги подбрани

...
Кейт Мидълтън е известна със своите красиви тоалети, винаги подбрани
Коментари Харесай

Как се облича Кейт Мидълтън, когато е гост на сватба

Кейт Мидълтън е известна със своите красиви тоалети, постоянно подбрани деликатно, с цел да дават отговор на събитието и мястото, на което участва.

Дали ще бъде спортно облечена или пък с елегантна вечерна рокля, херцогинята на Кеймбридж постоянно съумява да впечатли присъстващите кореспонденти и публицисти на едно или друго публично мероприятие.

В последните месеци Мидълтън поема все по-рядко задължения, тъй като се е посветила на дребния принц, който се роди по-рано тази година.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК съдебна експертиза ОБЛИЧА КЕЙТ МИДЪЛТЪН, КОГАТО Е ГОСТ НА СВАТБА

Първата огромна изява на Кейт Мидълтън след раждането, бе на сватбата на годината - тази на принц Хари и някогашната американска актриса Меган Маркъл, която одобри купата херцогиня на Съсекс.

Тогава брачната половинка на принц Уилям показва, че е възвърнала доста бързо положителната си форма.

Днес обръщаме взор към избора на тоалети, когато Кейт Мидълтън участва на нечия сватбена гала.
 Кейт Мидълтън Кейт Мидълтън
Дрехите на Кейт Мидълтън по време на бременност (СНИМКИ)

Как изглеждаше Кейт Мидълтън преди да стане херцогиня (СНИМКИ)

Венчавката е значим ден в живота на всеки човек, само че също и за гостите на тържественото събитие, които все се суетят по какъв начин да се облекат, с цел да наподобяват добре.

Мидълтън, която разполага с екип от хора, помагащи й за визията преди всяка изява, залага на по-семпли, само че издържани в типичния за английската монархия жанр на обличане.

Ако сватбата е денем, Кейт наложително ще има красива шапка на главата си. Прави усещане, че херцогинята залага на къси рокли, малко под коляното, когато участва на венчавка. Тоалетът е постоянно комбиниран с тънка пелерина и обувки на висок ток.

Дългите рокли са оставени за вечерните празненства. На някои от фотосите, които може да разгледате в галерията, прави усещане, че Мидълтън е била на някои сватби с тоалети, с които към този момент се е показвала по-рано.

Едно нещо, което разграничава Кейт и Меган Маркъл

Вижте фотосите, които подбрахме за вас и споделете в мненията, кой тоалет ви харесва най-вече.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР