Кевин Спейси беше забелязан за първи път от 4 години

...
Кевин Спейси беше забелязан за първи път от 4 години
Коментари Харесай

Кевин Спейси се завръща в американското кино

Кевин Спейси беше видян за първи път от 4 години насам на филмона снимачната площадка на американска земя. Филмът се споделя за Peter Five Eight се снима в Дънсмюър, дребен град в северна Калифорния, заяви TMZ.  

На фотосите, оповестени от изданието, Спейси, облечен напълно в черно, е заобиколен от няколко души от екипа, с цигара в ръка, ухилен и с благополучен тип. 

През май артистът снима първата си кино роля от 2017 година, в италианската продукция L`uomo che disegno Dio, чието име се превежда като „ Човекът, който нарисува Бог “. Снимките бяха в Италия. Спейси не разяснява обществено ролята, само че режисьорът на кино лентата Франко Неро сподели пред ABC News през май: „ Много съм благополучен, че Кевин се съгласи да взе участие във кино лентата ми.  Смятам го за страховит артист и нямам самообладание да работим дружно “. 

До този миг Спейси можеше да бъде видян по-скоро в някоя правосъдна зала, пред камерите на престъпните кореспонденти, в сравнение с във кино студио.

Дали Спейси ще остане жертва на културата на анулация и придвижването #MeToo от 2017 година — в каквато се трансформира, след като 20 млади мъже оповестиха за постоянните му сексуални нарушавания от времето, когато беше директор лондонския театър Old Vic — още е рано да се каже.

Участието на Спейси във филм, сниман в Съединени американски щати, може да е огромна крачка за артиста, само че остава да забележим и какво разпространяване ще получи той и какви ще са реакциите. Засега знаем единствено, че режисьорът Майкъл Зайко Хол има единствено един има един подготвен филм (на ужасите, от 2020 г.), който се споделя „ Мърша “ и той не се радва на особена известност в Amazon Prime, където може да се види. 

Възможно е Спейси в никакъв случай да не се завърне в холивудския мейнстрийм и да получава функции придимно в маргинални и пробни продукции, или пък пък в неамерикански филми - най-малко известно време, до момента в който не се намерят режисьор и още повече голямо студио, което да рискува и да го наеме. Но първо следва да забележим по какъв начин ще бъде признат филмът на Франко Неро.  Премиерната му дата в Италия е 5 октомври.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР