Кевин Харт просто не може да си почине. Комикът наскоро

...
Кевин Харт просто не може да си почине. Комикът наскоро
Коментари Харесай

Съдят Кевин Харт за 60 млн. долара

Кевин Харт просто не може да си почине. Комикът неотдавна претърпя няколко интервенции, защото пострада в тежка злополука в Малибу. След като остана в болница близо две седмици, той се прибра у дома за домашно лекуване.

Сега обаче, единствено няколко дни откакто той може да се наслаждения на уюта си вкъщи, нови проблеми са надвиснали над главата му. Става въпрос за история, която датира още от 2017 година. Тогава в общественото пространство се появи клип, на който се вижда по какъв начин Кевин Харт е в леглото с моделката Моника Сабаг.

Тогава артистът твърдеше, че е изнудван от самата Сабаг. По-късно тя отхвърли всички обвинявания на специфична конференция, на която се появи с небезизвестната адвокатка Лиса Блум. Тя беше една от защитничките на Харви Уайнстийн по време на процеса против него за полово посягане.

Сега историята се повтаря, само че този път функциите са разменени. Сабаг съди Харт с обяснението, че той е знаел за камерата, която е била в стаята им в Лас Вегас. Освен него, моделката желае да се потърси отговорност и на още един мъж – Джонатан „ JT “ Джаксън. Също по този начин в желае са записани още името на хотела, в който Харт и Сабаг са били отседнали и още други компании, свързани със случая.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР