Кецовете продължават да бъдат неотлъчна част от капсулния ни ,

...
Кецовете продължават да бъдат неотлъчна част от капсулния ни ,
Коментари Харесай

Кецовете, които нямаме търпение да носим през 2021

Кецовете не престават да бъдат неотлъчна част от капсулния ни, а обичаните ни спортни марки не стопират да ни изненадват с нови модели. Сега обаче те сплотяват креативното си ентусиазъм с високия клас фешън марки, от което се раждат няколко нови звездни колаборации.

След сполучливото си съдействие и Prada още веднъж пускат лимитирана сбирка с нови версии на емблематичния модел Superstar., който сега е креативен шеф на Maison Margiela, пък сплоти напъните си с Reebok, като преобразява класическия модел маратонки на марката. Новият вариант припомня на ботите Tabi с добре познатото разстояние сред пръстите, придавайки им авангардност, присъща за стилната къща.



Vibram и Balenciaga работят дружно, с цел да основат маратонки, които обгръщат компактно стъпалото и са направени напълно от рециклиран памук. Те вършат и версия, в която е прибавен и дребен ток.



Докато някои дизайнери избират футуристичните дизайни, други избират да се концентрират върху устойчивостта и комфорта. На това залага колаборацията сред Veja и Rick Owens, която събира в един модел най-хубавото от ДНК-то на двата марката. 

 



Феновете на кецовете няма по какъв начин да не се развълнуват и от съдействието сред Nike и Comme des Garçons, резултатът от което е нова версия на кецовете Air Force 1. Един минималистичен модел, който се откроява с почерка на известния фешън бранд. Да, към този момент имаме няколко аргументи да увеличим сбирката си от спортни обувки най-малко с един от тези модели!



 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР