Кери Катона не съжалява за скорошната си болезнена операция за

...
Кери Катона не съжалява за скорошната си болезнена операция за
Коментари Харесай

Кери Катона е развълнувана от операцията на клепачите въпреки жестоките коментари, тъй като казва, че „ще изглежда страхотно“

Кери Катона не съжалява за скорошната си мъчителна интервенция за унищожаване на проблем с очите – и се усеща фантастично, откакто се подложи на интервенцията.

Миналата седмица някогашната звезда от Atomic Kitten едвам съумя да отвори очи от лифтинг процедура, до момента в който напускаше медицинския център Pall Mall в Мърсисайд. Майката на пет деца беше оперирана от господин Улас Рагхаван, който е експерт по уши, нос и гърло, както и пластична хирургия.

Въпреки болката си, Кери изглеждаше цялата усмихната, до момента в който излизаше от постройката, с цел да вземе транспорт до дома, защото беше забелязана за първи път на обществено място. Облечена в дълъг бял тренчкот, тя можеше да бъде забелязана да носи две чанти Waitrose, цялостни с движимостите й, откакто се възвърне от интервенцията, която наложи да бъде сложена под обща упойка.

Кери не съжалява, че се е подложила на блефаропластика. 43-годишната за първи път разкри предходната година, че желае да се направи работа на очите й, откакто видя, че са започ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР