Кемил Рамадан - неуспешният кандидат-президент, който заплашваше Румен Радев и

...
Кемил Рамадан - неуспешният кандидат-президент, който заплашваше Румен Радев и
Коментари Харесай

Мъжът, заплашвал Нинова и Радев с sms-и, се опитал да нахлуе на Позитано 20

Кемил Рамадан - несполучливият кандидат-президент, който заплашваше Румен Радев и Корнелия Нинова с sms-и, се опитал да нахлуе в централата на Българска социалистическа партия на " Позитано " 20. За това описа Нинова през днешния ден в Народното събрание пред публицисти. 

Нинова разясни, че на 27 ноември този човек се е опитал да влезе в централата на партията, само че защитата го е отстранила.

„ Подадохме сигнал в Министерство на вътрешните работи, защото и преди той беше отправял закани към президента Радев и към мен. Оттам нататък Министерство на вътрешните работи пое случая. Човекът е имал препирня с защитата на „ Позитано “, само че не е съумял да влезе при Нинова “ изясни, партийният водач.

Дори чиновници от отдел „ Убийства “ ходили на „ Позитано “ и разпитвали защитата, секретарката, на която се е обадил по телефона и административния шеф, който е слязъл долу. Нинова, обаче нямала контакти с него, а е била в кабинета си, работейки.

Корнелия Нинова разясни, че е схванала за пръв път кой е този човек, когато е отправил заканите с СМС-и.

Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че няма да изиска защита от НСО, тъй като, съгласно нея, " парите на хората не би трябвало да отиват за защита на политиците ".

Тя е на мнение,че този случай няма връзка с пътните произшествия, които претърпя неотдавна.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР