Народното събрание за пореден път е осквернено и използвано за

...
Народното събрание за пореден път е осквернено и използвано за
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Народните представители от "Възраждане" няма да присъстват на извънредното заседание

Народното събрание за следващ път е осквернено и употребявано за предизборна сцена. Ние от " Възраждане " неведнъж сме заявявали, че то е с привършен заем на доверие и не трябва да взима никакви решения повече.

Важните за страната ни решения би трябвало да се взимат от 50 Народно заседание, за което приканвам българските жители да излязат и всеобщо да гласоподават, тъй като единствено по този начин ще разрешат политическата рецесия, като изберат българско, а не евроатлантическо държавно управление.

" Възраждане " няма да участва на това изключително съвещание, тъй като то е следващият опит да се хвърли прахуляк в очите на българите, до момента в който пред необятно затворените очи на българските институции към този момент цяла седмица в Сърбия се празнува така наречен " български геноцид над сърбите " през 1918 година, което съставлява груба историческа имитация. Правителството на ГЕРБ-ДПС-ППДБ замълча, както всякога мълчи, когато би трябвало да застане твърдо и да отстоява запазването на историята и националните ни ползи.

Призоваваме съвещанието да не се състои, а народните представители със съвест да не влязат залата!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР