Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка изгубен чек за

...
Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка изгубен чек за
Коментари Харесай

Келнер върна изгубен чек за 424 хил. долара

Келнер в нюйоркска пицария върна на клиентка загубен чек за 424 хиляди $, макар че преди този момент тя не му била оставила и един цент бакшиш, написа организация Юнайтед прес интеренешънъл. Сервитьорът Армандо Маркай попаднал на плик, до момента в който раздигал масата в заведението " При Патси " в Харлем. Оказало се, че чекът бил пропуснат от пенсионираната обществена работничка Карън Винакур, откакто била обядвала в заведението дружно с щерка си. Парите били предопределени за покупката на апартамент в квартала.

" Клиентката ми имаше шанс ", разяснява 27-годишният Армандо. И прибавя: " В събота нормално имаме доста работа и бях на път да изхвърля на боклука всичко, останало по масата, когато забелязах плика. "

Въпреки че не получил бакшиш, сервитьорът съзнателно предал плика на притежателя на заведението. Обикновено забравените движимости ги слагали в кашон в дъното на пицарията, само че било направено изключение с чека поради огромната сума.

Разсеяната клиентка не могла да повярва, че пликът й бил съхранен, макар че се отнесла незаслужено към келнера и не му дала най-малък бакшиш, каквато е практиката. Тя се разплакала, откакто й върнали чека.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР