Казват, че тези зодии са вечно млади. Не само с

...
Казват, че тези зодии са вечно млади. Не само с
Коментари Харесай

Това са зодиите, които носят ДЕТСКОТО в себе си цял живот

Казват, че тези зодии са постоянно млади. Не единствено с тялото, само че най-много с духа. Без значение на какъв брой години са, те постоянно се държат като деца. Те са въодушевени, любопитни към света, отворени и занимателни. Понякога са нацупени, различен път се смеят, все едно че нищо не е станало и хората мъчно ги възприемат. Най-общо казано тези зодии в никакъв случай не порастват.

Овен
Кои 4 зодии ще получат съдбовни изненади през декември
Декември месец постоянно бива свързван с уют, топлота, мирис на канела и мандарини. Последните зимни дни от годината ни карат да се чувст...

Има тежък и сложен темперамент. Те са свадливи, обичат да получават каквото желаят и не могат да си признаят грешката си. Рядко са склонни на взаимни отстъпки. Овенът постоянно е прекомерно придирчив и не гледа по-далеч от върха на личния си нос. Това е малко егоистично, само че значително и демонстрира и незрялост. Овенът е дете, което може да тропне с крайник и може даже да пусне сълза, в случай че нещо не му се получи. Освен това Овенът е припрян и се ядосва по всякаква причина. Има проблем с преодоляването на страстите си и адаптирането към разпоредбите на живот в обществото.

Близнаци

Хората от тази зодия нормално са незрели и безотговорни. Те желаят да се забавляват и не мислят за бъдещето или следствията от своето държание. За тях единствено сегашното е значимо. Те бързо вземат недомислени решения импулсивно. 
Близнаците имат големи проблеми с осъществяването на своите отговорности и държането на думата си. Те постоянно пренебрегват какво би трябвало да вършат, тъй като не го желаят. Често пъти въобще не помнят какво са дали обещание. Обичат да хвърлят думите си напразно. Ако нещо не им харесва, те просто го отхвърлят или бягат от него.

Скорпион

Обикновено е раздразним и свръхчувствителен. Обича да подлага на критика другите, само че се възмущава от всяка забележка за себе си. Реагира непропорционално на мащаба на казуса. Има податливост да преувеличава и драматизира. Скорпионът също е извънредно ревностен и притежателен, което е изключително явно в една връзка. Той има доста незряла визия за съвършената обич и това му го прави сложен за взаимен живот. Той изисква доста от другите хора и се ядосва, когато нещо не му върви. Хората от тази зодия постоянно имат ниско самочувствие и се пробват да го маскират с безсрамие.
5 зодии, които са в действителност сложни деца
Децата са нашата горделивост и вяра за бъдещето. Те са въплъщение на непорочност и обич. Въпреки това, колкото и чисти да са душите им...

Стрелец

Вечно млади по сърце, изпълнени с възторг и жадност за живот. Стрелецът е човек, който в никакъв случай не губи сила. Дори когато остарее, той има силата и желанието да реалокира планини. Обича приключенията и желае да е в непрекъснато придвижване. Трябва да се случва нещо в живота му от самото начало, другояче изпада в меланхолия. Независимо от възрастта, той има има страхотна доверчивост. Той е оптимист, стреми се да обича целия свят. Стрелецът от време на време е като дете, което занапред би трябвало да навлезе в живота и проблемите му.

Зодия Риби

Те са доста чувствителни и деликатни, което не минава с възрастта. Харесва им да се грижат за дребните неща и одобряват всичко драговолно. Лесно се плашат и постоянно са манипулирани. Рибите са доста лековерни и наивни хора. Дори в зрелост държанието им може да бъде детско. Бързо се изнервят, плачат, затварят се в себе си и се усещат изгубени в огромния свят.

Рибите се нуждаят от някой, който да ги пази, да ги държи за ръка и да им демонстрира посоката, в която би трябвало да вървят. Рибите имат податливост да се придържат към други хора и да трансферират отговорността за живота си върху тях. Търсят кой да се грижи за тях. Почти в никакъв случай не се усещат задоволително зрели, с цел да преминат през живота сами и да се грижат за себе си.
3 неща, които една майка в никакъв случай не би трябвало да прави пред детето си
Във възпитанието на децата майката е водеща фигура, макар че не трябва да се подценява и ролята на бащата. На ето какво една майка ник...

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР