Казват, че тези, които пият от този чай, запазват стоманени

...
Казват, че тези, които пият от този чай, запазват стоманени
Коментари Харесай

Чаят на Чингис хан – рецепта

Казват, че тези, които пият от този чай, резервират стоманени нервни, а животът им наподобява щастлив и логичен. Вижте по какъв начин да приготвите целебния чай на Чингис хан.

Както е известно, Чингис хан и неговата войска превземат съвсем половината част от света. Дългите и досадни преходи дружно с яростните борби несъмнено изчерпват силите на войните на хана.

Как съумяват обаче да запазят силата и нервното равновесие? Оказва се, че Чингис хан е наредил на ордата си да пие специфичен чай, който спомогна за запазването на здравето и вътрешния мир на войните.

 Чаят на Чингис хан

Този лековит чай се състои от равни елементи риган, жълт кантарион и мента.

Смесете 1 с.л. претъпкана риган, 1 с.л. претъпкана жълт кантарион и 1 с.л. претъпкана мента.

Разбъркайте цялата тази примес, след което вземете 1 с.л. от нея и сипете в 1 литър вряла вода, оставете да престои по този начин за 15-20 минути. Пийте от чая, без да го прецеждате, дано билките останат в него до самия завършек на изпиване на течността.

 Чингис хан

Лечебният чай на Чингис хан би трябвало да се пие постоянно - има голяма мощ. Ако го пиете през зимата, то напролет ще почувствате по какъв начин нервите ви се възвръщат, а мозъкът ви работи пламенно и устойчиво. Пиенето на този чай ще сведе до най-малко риска от инсулт и инфаркт.

Интересното е, че създателят на монголската империя Чингис хан имал невероятна сила и мощ, които показвал на бойното поле. Нещо повече - той е имал и харем от 2 000 наложници и даже след цяла нощ с жена капитанът е ходил на пердах.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР