Казват, че отмъщението е блюдо, което е най-добре да се

...
Казват, че отмъщението е блюдо, което е най-добре да се
Коментари Харесай

Да отмъстиш на бившия с песен

Казват, че отмъщението е ястие, което е най-добре да се сервира студено. Но в случай че си знаменит артист, би трябвало да си отмъстиш шумно и „ аламинут “. Шакира, както знаем, даже чака много дълго, с цел да се подиграе в парчето BZRP Music Session #53 на екс брачна половинка си – футболиста Жерар Пике, че е сменил ферарито за туинго, а ролекса – за касио. От юни предходната година, когато ВИП-семейството им се разпадна, това е третата ария, която колумбийката посвещава на раздялата си с погрешния французин след Te felicito и Monotonia.

Но Шакира не държи патента за този вид вендета по отношение на някогашния. Преди няколко дни скандалната американска попдива Майли Сайръс пусна клип към песента Flowers, в чийто текст почитателите мигновено разпознаха дузина препратки към гръмката й разлъка със звездния брачен партньор от „ Игрите на глада “ – холивудския артист Лиам Хемсуърт. С песни на отмъщението вниманието към себе си са привличали и сътрудниците й Джъстин Тимбърлейк, Бионсе, Ед Шийрън, Тейлър Суифт. Личните откровения в музика на единствено оказват помощ на артистите да отреагират болката, само че и способстват за кариерното им развиване и известността им.

На 13 януари на формалния канал на Майли Сайръс се появи видео към парчето Flowers от идния осми студиен албум на певицата – Endless Summer Vacation. По подобен метод тя освен поставя завършек на тригодишното си безмълвие, само че и дефинитивно затваря за себе си страницата с историята на несполучливия си брак с Хемсуърт. Само за първата седмица след излизането си клипът събра над 62 милиона гледания, а феновете на Сайръс разкриха зашифрованите в текста смисли. Те да вземем за пример са сигурни, че видеото неслучайно вижда бял свят навръх рождения ден на артиста, а текстът на песента е огледално отражение на стихотворението, което Лиам й е подарил за сватбата. Майли пее, че не е желала да скъсват връзки, само че по-късно е схванала, че ще й е по-добре сама. „ Не желаех да те оставям, не желаех да неистина. Започнах да рева, само че след това си спомних: мога сама да си купя цветя, мога да напиша името си на пясъка, да приказвам със себе си с часове за неща, които ти не разбираш. Мога да се заведа на танци и сама да се държа за ръка. Да, аз мога да обичам себе си по-добре от теб “, споделя се в песента.


-->
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР