Казват, че не е добре да се смесва работата с

...
Казват, че не е добре да се смесва работата с
Коментари Харесай

Звездите, които се влюбиха на снимачната площадка


Казват, че не е добре да се смесва работата с персоналния живот. Но любовта не пита по кое време, с кого и къде - просто идва и ни завирхя в своя вихър, без да се интересува от следствията. Всъщност, снимачната площадка надалеч не е нетипично място да срещнеш своята половинка. Къде другаде могат да се срещнат актьорите, в случай че не там? И даже любовта не постоянно да трае постоянно, несъмнено е красива и вдъхновяваща, изключително при тези двойки. Ето кои са звездните двойки, които киното свърза освен на екрана, само че и в същинския живот.

Брад Пит и Анджелина Джоли



Двете половинки от Бранджелина се срещат през 2004 година по време на фотосите на кино лентата " Мистър и мисис Смит ". По това време обаче артистът към момента е женен за Дженифър Анистън. Брад и Дженифър се развеждат година по-късно. След дългата си връзка и няколко деца двойката най-сетне встъпва в брак през 2014 година Две години по-късно Анджелина подава молба за бракоразвод. И въпреки всичко това е една от най-обсъжданите двойки в киното.

Блейк Лайвли и Пен Баджли



Да, Пен Баджли и Блейк Лайвли, известна още като Серена ван дер Уудсен и Дан Хъмфри, в действителност са били двойка в миналото. Те се срещат на снимачната площадка на " Gossip Girl " през 2007 година, където се влюбват. Връзката им обаче се разпада през 2010 година

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс



С Пен Баджли не се получи, само че сред актрисата и Райън Рейнолдс нещата несъмнено потръгнаха по-добре. Двамата се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Зеленият фенер " през 2010 година Но се събират публично едвам година по-късно. Известната двойка се ожени през 2012 година и през днешния ден към този момент има четири деца.

Роуз Лесли и Кит Харингтън



Роуз Лесли и Кит Харингтън се срещат на снимачната площадка на първия сезон на " Игра на тронове " и стартират да се срещат през 2011 година Те се сгодяват през септември 2017 година и се женят година по-късно в Абърдийншър, Шотландия. В момента чакат второто си дете.

Бен Афлек и Дженифър Лопес



Бен Афлек и Дженифър Лопес се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Gigli " (Трудна свалка) през 2002 година Те се сгодяват единствено малко по-късно. Но през 2004 година анулират годежа си. Миналата година обаче те дадоха нов късмет на връзката си и даже се ожениха през юли.

Брадли Купър и Зоуи Салдана



Брадли Купър и Зоуи Салдана се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Крадецът на думи " и оповестяват връзката си година по-късно на филмовия фестивал " Сънданс ". Двойката обаче се раздели още веднъж през същата година.

Ема Стоун и Андрю Гарфийлд



Да, Ема Стоун и Андрю Гарфийлд също в миналото са били дружно. Те се срещат по време на фотосите на " Невероятният Спайдърмен " през 2011 година В продължение на четири години имат връзка, до момента в който най-после публично се раздел ят през 2015 година

Райън Гослинг и Рейчъл МакАдамс



Как да не се влюбиш на снимачната площадка на " Тетрадката ". Двамата се срещат там и оповестяват връзката си през 2005 година Въпреки това те се разделят към три години по-късно през 2008 г.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР