Казват, че любовта спохожда човек само веднъж през целия му

...
Казват, че любовта спохожда човек само веднъж през целия му
Коментари Харесай

Благо Георгиев пусна първи снимки с новата си половинка от Индонезийския архипелаг

Казват, че любовта спохожда човек единствено един път през целия му живот, а в случай че е роден под щастлива звезда, то тогава може и два пъти. Само че известните персони сякаш доста от дълго време са се наговорили между тях да обединят старания, с цел да опровергаят това изказване. Да, скачайки постоянно от една връзка в друга, освен това с учудваща лекост, по този начин както пътуващите с влакове ги сменят по пътя си към някоя далечна дестинация, опитът им фактически ни кара да се замислим дали пък в действителност не е допустимо да се сблъскаме с най-великото познато ни възприятие повече пъти от скромната численост, упомената в гореспоменатото мнение. По нашите географски ширини в това, като че ли безусловно неумишлено, ни кара да повярваме Благой Георгиев, който наскоро обърна нова глава в персоналната си история, почнала с следващия му романс.

Още откогато се раздели със Златка Райкова, дарила го с четвърти по ред правоприемник, интензивно се заприказва, че той има връзки с друга жена. И въпреки известно време да пазеше цялостно безмълвие по тематиката, в последна сметка Джизъса, както мнозина го назовават, публично реши да постави картите на масата, потвърждавайки слуховете. Стори го, като разгласява в своя Инстаграм акаунт фотоси от почивката си на остров Бали, на която се любува в компанията на актуалната си половинка. По всичко проличава, че някогашният футболист е стигнал до напълно разумното умозаключение, че без значение дали на някого му харесва или не, озове ли се един път по страниците на пресата това, което той се пробва да скрие от нея, то към този момент не е загадка, по тази причина е безсмислено да се мъчи да задържи илюзията. Все отново никой не е споделил, че всеки един аспект на славата е сгоден...

И по този начин, преди два дни тогавашният състезател разгласява във виртуалното пространство кадър от райското кътче в Индонезийския архипелаг, на който двамата с дамата, заместила плейлейтката в сърцето му, са в басейн, ситуиран на метри плажната линия, а преди часове показа втори, показващ ги седнали на канара, откъдето се любуват на безкрайния небосвод. И на двете изображения обаче влюбените стоят с тил към обектива, тъй че самоличността на обичаната му остава мистерия... Редица наши медии обаче пишат, че нейното име е Полина Спасова и е родом от Велинград, където родителите ѝ държат хотелска верига, само че дали това е по този начин, не се знае сигурно. Въпреки това те настояват, че тъкмо тя е момичето от изображенията, като акцентират, че то е с двайсет години по-младо от настоящия си сътрудник, който ще посрещне 42-ия си рожден ден през този декември. Според тях те са се срещнали в столичен фитнес, а някои даже предават, че връзките им се стекли толкоз бързо, че дори към този момент са минали под венчилото. Само че достоверността и тази информация стои под въпрос.

Снимка: Официален профил в Instagram
Факт обаче е, че неотдавна Георгиев излезе с публично изказване до Българска телеграфна агенция във връзка последната поредност от изявления, касаещи персоналния му живот.

Бившият състезател от Славия, Цървена звезда (Белград), Дуисбург (Германия) и четири съветски клуба, който сега работи по нов план, обвързван с футбола, пожела да внесе изясненост по всички въпроси, накърняващи имиджа му. В много "жълти медии " се тиражира, че има финансови проблеми и даже е банкрутирал, което няма нищо общо с истината.
Полузащитникът c 50 мача и 5 гола за България, недоумява и за какво персоналният му живот провокира толкоз засилен интерес.
"На всички, които настояват, че съм банкрутирал, желая да кажа: "Не знаех, че имам толкоз "счетоводители ", които ми наглеждат сметките. Явно обаче гледат други банкови сметки, а не моите, тъй като тотално бъркат. Нямам финансови проблеми и който твърди противоположното, може да ми се обади. Уточнявам, че отрицателните изявления по мой адрес не ми въздействат, само че шокират мои сътрудници в разнообразни инициативи, защото не са осведомени с детайлите ".

Той добави, че е спечелил едно дело за клюка в съда, а напълно скоро чака да излезе в негова изгода още едно сходно решение, още веднъж против "жълт " вестник.

"Една "медия ", за която лъжата е над всичко, към този момент е наказана. Съвсем скоро още една такава ще разбере какъв брой коства непрекъснатото и неоснователно оклеветяване на името ми. Знам, че това няма да са последните изявления по мой адрес от този жанр и с подчертана отрицателна багра. Но ненапълно е и добре, тъй като след това с помощта на българския съд, подобен вид изявления ми носят непредвидени финансови приходи ".

Снимка: Официален профил в Instagram
В професионалната си кариера, която продължи 19 години, Благой Георгиев има близо 490 мача в професионалния футбол и 73 гола. От тези срещи 182 са в България - само с екипа на Славия, а останалите по европейските терени.

"Всеки, който се интересува от футбол, е осведомен с кариерата ми и знае в кои шампионати и в кои тимове съм играл. Финансовите параметри в тези шампионати също не са загадка в необятни граници. В живота си съм потвърдил, че не съм комерсиален и няма и да бъда. Напротив, дарявал съм за благородни дела, и не преставам да го върша. И в никакъв случай не съм избирал хората в обкръжението си съгласно техните финансови благоприятни условия. Крайно неуместно и грозно е да се вършат внушения за фамилията на приятелката ми. Още повече, че тези изявления нямат нищо общо с истината ".

"А дали ще предлагам брак, дали съм благоприятен, дали към този момент съм се оженил, това касае единствено мен и индивида до мен. Моля всички доброжелатели да спрат да се ровят в моя живот и да се постараят да създадат нещо свястно със своя. Има толкоз положителни дела, които чакат помощ. Включете силата си там. На елементарните консуматори на обществените мрежи, които ми лепят свотие присъди, желая да напомня, че всеки има право на мнение, само че най-после единствено Господ ни съди всички ".

Благой Георгиев изясни, че сега е в развой на подготовка на нови планове и напълно скоро ще разгласи с какво се занимава.

"Целият ми живот е обвързван с футбола и по този начин ще бъде несъмнено постоянно. И сега се занимавам с действия, свързани с футбола. Няма да влизам в елементи, само че който върви на мачове в Сърбия и Гърция, може да ме види на някои игрища или подготвителни терени в тези страни ", съобщи най-после Георгиев, който постави завършек на кариерата си през 2017-а година като състезател на съветския ФК Оренбург.

Полина Спасова - момичето, с което родните медии пишат, че е привързан Благой
Снимка: Facebook

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР