Кайли Миноуг разкри, че е имала нервен срив след раздялата

...
Кайли Миноуг разкри, че е имала нервен срив след раздялата
Коментари Харесай

Кайли Миноуг открито за болките си

Кайли Миноуг разкри, че е имала нервозен срив след раздялата с 20 години по-младия й избраник Джошуа Сас.

Преди към година тя скъса с него, защото го подозираше в невярност. В прочувствено изявление за британската преса певицата разкри, че тогава е избягала в Тайланд, с цел да лекува разрушеното си сърце. " Знаех, че би трябвало да се изцелявам - тялото ми не работеше, всичките ми системи се сринаха. Трябваше просто да спра, " споделя певицата.

 Снимка 276836

Миноуг споделя, че там е предходна през всевъзможни страсти, само че е съумяла да се възвърне от разочарованието. " Трябва да се изправиш и да продължиш нататък ", споделя австралийката, която още веднъж търси любовта. " Никога не съм била жена или момиче, което мечтае да се види в бяла рокля ", разкрива тя.

Другата болежка на певицата е, че няма свои деца. Миноуг обаче няма илюзии, че този факт може да се промени. Певицата вижда себе си по-скоро като мащеха, защото на тази възраст е прекомерно евентуално да срещне човек, който към този момент има деца.

" Разбира се, че се чудя какво би било, само че ориста си е моя и не мога да си показва да забременея. Не съм сигурна, че бих могла да се оправя. Смятам, че би било същинско знамение ", споделя Кайли, която тази година навършва 50 години.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР